Kako sistematično pridobivati stranke?

Če prihajamo iz majhnega podjetja ali pa smo sami svoje podjetje, nimamo časa pridobivati strank.

Živimo od njih, a vseeno nimamo časa.

No, v resnici nimamo časa nenehno iskati nove ideje, nove tehnike in uporabljati vedno nove trike, da od nekod staknemo kakega novega kupca. Ne želimo biti ves čas začetnik in ves čas preverjati še nepreverjeno. Kar pomeni, da potrebujemo stalen dotok strank, ki ne bo odvisen od našega časa. Je to sploh mogoče?

Pridobivanje strank je mehanizem.

Pridobivanje strank je mehanizem, kot vsaka poslovna dejavnost. S to razliko, da nas mnogi prepričujejo, da si je tu treba izmišljevati vedno nove in nove tehnike. A ko imamo dobro utečen sistem pridobivanja strank, ne potrebujemo vedno svežih idej. Potrebujemo pa nekaj drugega.

Veliko podjetnikov si želi zgraditi sistem pridobivanja strank, a jim kljub večletnim naporom to nikakor ne uspe. Še vedno si za vsako tržno akcijo in za vsako storitev ali izdelek razbijajo glavo, kaj naj naredijo, kaj naj napišejo in kako naj pritegnejo kupce.

Kaj potrebujemo za pridobivanje strank?

Nekaj pogojev mora biti izpolnjenih, preden lahko vzpostavimo sistem. Spoznajmo jih, kliknite spodaj:

Prenesite si 21-stransko poročilo, ki vas bo veliko naučilo: “Zakaj nam ne uspe sistematično pridobivati strank?”.

V njem je opisanih sedem ključnih napak direktorjev in tržnikov, ki tem onemogočajo sistematično pridobivanje strank. Karkoli poskušamo, ob teh napakah je nemogoče ustvariti enakomeren dotok potencialnih strank.

In če nimate časa?

Potem se pogovorimo, kako smo ustvarili sisteme prodaje za druga podjetja. In kako bi ga lahko za vaše.