Kako sistematično pridobivati stranke?

Sistem pridobivanja strank se zdi nekaj nujnega, a zanj nikoli nimamo časa ali znanja. Tu je 7 napak, ki nam otežujejo pripravo sistema.

Nekaj pogojev mora biti izpolnjenih, preden lahko vzpostavimo sistem. Spoznajmo jih, kliknite spodaj:

Prenesite si 21-stransko poročilo, ki vas bo veliko naučilo: “Zakaj nam ne uspe sistematično pridobivati strank?”.

V njem je opisanih sedem ključnih napak direktorjev in tržnikov, ki tem onemogočajo sistematično pridobivanje strank. Karkoli poskušamo, ob teh napakah je nemogoče ustvariti enakomeren dotok potencialnih strank.

Pridobivanje strank je mehanizem.

Pridobivanje strank je sistem, kot vsaka poslovna dejavnost. S to razliko, da nas mnogi prepričujejo, da si je tu treba izmišljevati vedno nove in nove tehnike. A ko imamo dobro utečen sistem pridobivanja strank, ne potrebujemo vedno svežih idej. Potrebujemo pa nekaj drugega.

Veliko podjetnikov si želi zgraditi sistem pridobivanja strank, a jim kljub večletnim naporom to nikakor ne uspe. Še vedno si za vsako tržno akcijo in za vsako storitev ali izdelek razbijajo glavo, kaj naj naredijo, kaj naj napišejo in kako naj pritegnejo kupce.

7 napak, ki jih delajo direktorji in tržniki

Spoznajte jih na povezavi. Teh 7 napak pomeni, da ti direktorji nimajo sedmih gradnikov, ki so nujni za pripravo sistema za pridobivanje strank.

Sistem pomeni, da so vsi pomembni postopki pridobivanja povezani. Vedno vemo, kaj bo naslednja faza. Delovanje lahko merimo in izboljšujemo. Prihranimo lahko izjemno veliko časa in v vsakem trenutku vemo, kako uspešni smo. Trženje postane rutina.

A samo, če ne delamo sedmih napak, ki so opisane v nadaljevanju. Spoznajmo jih.

In če nimate časa?

Potem se pogovorimo, kako smo ustvarili sisteme prodaje za druga podjetja. In kako bi ga lahko za vaše.