Marketinški treningi in izobraževanja

Kar šteje v marketingu in prodaji, je rezultat.

In rezultat nikoli ni posledica tega, kar veste. Rezultat je posledica tega, kar ste uresničili od tega, kar veste. Rezultat je posledica dela.

Na naših izobraževanjih boste velikokrat doživeli trenutek, ki vam bo vzel sapo. “Zdaj vem, zakaj takrat nisem mogel prodati!”, boste rekli, ali pa “Ja, takole moram to narediti!”. Nato boste navdušeni odšli nazaj v pisarno in naredili eno od dveh stvari.

  1. Nadaljevali boste po starem. Star način že poznate, spremembe pa so naporne. Morda še ni dovolj hudo, da bi stopili korak v “neznano”.
  2. Poskusili boste novo pridobljeno znanje uporabiti v svojem podjetju. To zahteva pogum, piljenje in brušenje, dokler tehnika ne deluje pravilno,  gladko in učinkovito.

Veliko lažje je, če imate pri tem trenerja. Nekoga, ki bo uvajanje razkosal na enostavne in jasne korake, nato pa vas vodil preko čeri do uspeha.

Izboljšajte prodajo pod vodstvom trenerja

V skupini – če želite napredovati skupaj s skupino podobnih podjetnikov in prejemati ideje, nasvete in spodbude še od njih, preverite podjetniško skupnost Ob kaminu.

Individualno – če želite trenerja samo zase, preverite edino individualno šolo pisanja prodajnih besedil v Sloveniji. Postanite mojster za prodajna besedila na spletnih straneh, v e-pošti, oglasih, in ponudbah.