Prodajno pismo

Vsi ljudje pišemo pisma, s katerimi poskušamo nekoga prepričati. Le redkim med nami uspe tudi prodati s pismom.

Prodajno pismo je kralj marketinga.

Najuspešnejše prodajno pismo na svetu je v 29 letih prineslo 2 milijardi (ne milijona) dolarjev prihodka. Nobeno drugo marketinško orodje nima take moči.

V nasprotju z ustaljenim mišljenjem za prodajno pismo ne potrebujete posebne lepopisne sposobnosti in literarne izobrazbe. Zato pa je na drugi strani potrebno poznati za celo knjižnico marketinških pravil, ki so jih v dolgih desetletjih preizkusili in izpilili drugi. Če tega ne poznate, boste ponovili vse napake, ki obstajajo v izvedbi prodajnega pisma. Pomislite: sprememba samo ene besede v naslovu pisma lahko povzroči dvig prodaje za nekaj deset odstotkov – ali pa enak padec. Si lahko predstavljate, kaj se zgodi, če zamenjamo cel naslov, če ga morda sploh ne uporabimo, če uporabimo tudi podnaslov, če zamenjamo položaj prvih treh odstavkov, če skrajšamo ali podaljšamo vsebino, če …

Bi sami napisali prodajno pismo?

Če ne bi, preskočite na naslednje poglavje.

Tu vam ne bom svetoval, kako napisati prodajno pismo, ker boste več deset poglobljenih nasvetov o tem našli med nasveti za direktni marketing. To je že leta največja slovenska spletna zbirka nasvetov s področja direktnega marketinga in direktne pošte – in tudi najbolj veselo prepisovana.

Če se želite najhitreje naučiti pisati prepričljiva prodajna pisma, potem se včlanite v podjetniško skupnost Ob kaminu in v živo spoznajte najučinkovitejše zakone, tehnike in primere.

Če že pišete in se želite izmojstriti v pisanju prodajnih sporočil, potem izberite individualno mentorstvo, kjer boste korak za korakom izpilili vse elemente prodajnega besedila in dvignili odziv do prej neslutenih višav.

Nimate časa? Prepustite prodajno pismo mojstru.

Koliko lahko prodate, če vas po 300 poslanih pismih pokliče 1 ogret bodoči kupec, koliko pa, če jih pokliče 22? Takšne odzive dosegajo le strokovnjaki, ki se s prodajnimi besedili in njihovim piljenjem ukvarjajo vsakodnevno.

Naša prodajna besedila so pomagala povečati prodajo podjetjem, ki prodajajo tako drugim podjetjem kot fizičnim osebam, večinoma za kompleksne in dražje storitve ali izdelke. Samo s pomočjo prepričljivih prodajnih besedil smo uspeli:

  • 9,7-krat povečati obisk v pohištvenem salonu,
  • več kot 2-krat povečati prodajo (ne odziv, prodajo) zavarovalniških storitev,
  • ustvariti stalen dotok povpraševanja tam, kjer poprej ni bilo nobenega,
  • prepričati 18 % vseh prejemnikov pisma v takojšen sestanek s prodajalcem najzahtevnejših tehnoloških rešitev in
  • ustvariti pisma, ki so celo ob napačni uporabi 15 % ljudi prepričala v želeno dejanje.

Veliko let je potrebno, da dosežete take rezultate. Če si večjo prodajo želite čimprej, nam pišite na info@marketingzmagovalcev.com ali preko spodnjega obrazca:

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-naslov (obvezen)

Naslov sporočila

Sporočilo

Prepišite varnostno kodo: captcha