Prvič tu?

Dobrodošli, sem Bojan Straže. Vse prevečkrat sem spoznal podjetja, kjer so prodajali izjemne storitve ali izdelke – na trgu pa jih je tepla veliko slabša, včasih celo dražja konkurenca. Če prodajate odlične izdelke in storitve, da bi ljudem izboljšali njihovo življenje in posel, potem vam z veseljem pomagam. Marketing zmagovalcev je namenjen vam.

Moj cilj je doseči, da vas bodo stranke prepoznale kot odličnega ponudnika, vrednega zaupanja, najvišje cene, priporočanja in ponovnega nakupa. Zakaj? Ne le, da bi hitreje prodali več, ampak da bi imeli več časa zase. Verjamem, da ste tudi zato šli v posel.

Lahko vam pomagam na različne načine. Vse je odvisno od tega, kako močno želite izboljšati prodajo.

1. Preberite

Tu boste našli več kot 60 člankov s podrobno, a enostavno razloženimi marketinškimi taktikami in strategijami. Več nasvetov lahko prejmete, če se prijavite za prejem po e-pošti. Odlično za začetek!

2. Trenirajte

Prava informacija naredi premik v glavi, potico na mizo pa prinese delo. Trening bo zagotovil, da boste naučene tehnike uporabljali pravilno in učinkovito. Preverite, kako vam lahko pomagamo v vašem podjetju.

3. Izpilite

Sami izvajate svoje trženje? Obstaja način, s katerim boste vedno prepričani, da je vsaka kampanja vnaprej preverjena in učinkovito izboljšana. To je svetovanje. Ne ugibajte, prej preverite.

4. Naročite

Ko gre zares in nič ne sme iti narobe, je stvari najbolje prepustiti strokovnjaku. Naj gre za strategijo trženja, kampanjo direktnega marketinga ali pa le posamezen oglas ali spletno stran, vse to lahko prejmete na ključ.

 

Kaj je prvi korak? Kaj lahko naredite takoj?

Prijavite se na nasvete po e-pošti. Tako boste prejeli informacije, ki jih drugače ne bi mogli. Že danes začnite izboljševati prodajo.

Da ne pozabite, se prijavite zdaj (kliknite sem).