Kako do strank, če sovražimo marketing?

Veliko strokovnjakov in podjetnikov ne mara marketinga. Z veseljem delajo 10 ur na dan, a ob omembi marketinga se jim spači obraz.

Upira se jim, da bi se hvalili, nadlegovali neznance in jih prepričevali v nekaj, kar ti morda ne želijo. Večina tehnik in trikov se jim zdi nadležna manipulacija. Hrepeneče upajo, da bo že samo kakovost njihovega dela dovolj za dotok strank … in se čudijo, zakaj jih ni.

A vendar – mi sami smo odgovorni, da pridobimo stranke.

Ko to spoznamo, se soočimo z odporom in strahom. Tega nočemo početi! In sploh ne na tak način, kot vidimo, da to počno drugi. A ko končno dojamemo preprosto resnico o svoji odgovornosti, se znebimo strahu, odkrijemo novo odličnost v sebi … in postanemo še boljši v tem, kar počnemo. Ko razvijamo svoj posel, razvijamo nas same.

Zakaj se nam upira tržiti samega sebe?

Ker mislimo, da tega ne znamo. In ko želimo posnemati druge tržnike, vidimo le najglasnejše in najvidnejše. Njihove tehnike se nam morda zazdijo nasilne ali sluzaste. Ali nesramno hvalisave in samovšečne.

Obstaja drugačen marketing. Spoznali ga bomo v tem posebnem poročilu, ki je brezplačen. Izpolnite spodnje podatke in si ga prenesite!

E-naslov *:
Ime *:
Priimek *:
Funkcija *:
Podjetje *: