Kaj je MZ?

Marketing Zmagovalcev je projekt brezplačne izobrazbe podjetnikov na ključnem področju za obstoj na trgu: trženju in prodaji.

Se tudi vam večina današnjih marketinških tehnik zdi neokusna, vsiljiva, sladkobna, kričeča in neučinkovita? Cilj Marketinga Zmagovalcev je naučiti podjetnike s strankami komunicirati tako, da jim bo več strank zaupalo in več kupilo z nasmehom. Brez trikov, samo 100% razumevanje strank.

Filozofija Marketinga Zmagovalcev je preprosta.

Sestavljena je iz treh točk, ki pomenijo popoln preobrat v razumevanju marketinga.

1. Brez trikov, samo 100% razumevanje strank.

Nesmiselno je stranke z zvijačo mamiti v nakup, še sploh, če si želimo dolgoročnega sodelovanja z njo. Strankam je popolnoma vseeno za vaše podjetje, vaš izdelek, vašo storitev in vas same. A bodo z veseljem kupovale pri vas, ko si bodo o vas mislile:

“Razumete me, cenite me, pomagate mi.”

Nasveti Marketinga Zmagovalcev so že 10.000 naročnikom pomagali, da bolje razumejo stranke in hitreje zgradijo most zaupanja med strankami in njimi. Pomagali so jim, da svoj posel in podjetje vidijo v popolnoma novi luči.

2. Vsak lahko pridobi stranke, če ima pravi recept.

Marketing ne zahteva posebne nadarjenosti. Ker vsak lahko skuha odlično jed, če dela po odličnem receptu, lahko tudi vsak lahko pridobi veliko strank, če uporablja odlične marketinške recepte.

A pred tem mora razumeti, kako razmišlja stranka. To mu omogoča desetine poglobljenih nasvetov Marketinga Zmagovalcev, ki odstirajo tančice prodajne psihologije.

3. Ne prodajajmo. Rešimo stranki težavo.

Gre za pomemben miselni preskok – ko se zgodi, začno v prodaji uživati tudi tisti, ki so jo prej sovražili. Stranke tudi. Večina strank rada kupi, a sovraži prodajalce. Nobena stranka pa ne sovraži nekoga, ki ji lahko reši perečo težavo. Naročniki Marketinga Zmagovalcev so že spoznali, kako enostavna postane prodaja, ko sami postanejo zdravniki strankinih težav, ne pa le praznilci skladišč.

Ne gre za teorijo, ampak učinkovito prakso.

Vsi nasveti Marketinga Zmagovalcev so posledica dveh desetletij dela s podjetji. So razlaga uspeha nekaterih najbolj uspešnih slovenskih prodajnih besedil in orodij, ki so nekaterim slovenskim podjetjem pomagala, da se zavihtijo v svetovni vrh. Nobene teorije, samo razkrite skrivnosti prakse. Njihov avtor je Bojan Straže.

Če želite vse nove nasvete prejeti po e-pošti, se ne pozabite prijaviti.