Brezplačno po e-pošti

Kako do strank, če nimamo dovolj časa?
S prijavo na spodnjem obrazcu boste vsak mesec prejeli vsaj dva poglobljena nasveta, ki vam bosta pomagala do več zvestih strank.

In ne samo to.

Prejeli boste tudi posebno poročilo “Skrivnosti prepričljivih prodajnih sporočil“, ki vam bo pomagalo bistveno izboljšati odziv na vaša prodajna besedila. Vrednost poročila je 29 €, za nove naročnike na nasvete Marketinga zmagovalcev pa je brezplačno.

Spam sovražimo prav tako kot vi. Kar boste vpisali spodaj, ne bo videla nobena tretja oseba. To je obljuba.

Pomembno: Z e-naslovom, ki se začne z “info@…” se ne boste mogli prijaviti. Tak naslov ni oseben naslov, velikokrat ga nadzoruje več ljudi in slej kot prej bi kdo izmed njih pomislil, da dobiva neželjeno pošto. Prijavite se z vašim osebnim e-naslovom.

E-naslov:
Ime:

Po prijavi boste prejeli e-sporočilo s povezavo. Po kliku na to povezavo pa boste prejeli poročilo.

V vsakem naslednjem nasvetu boste prejeli tudi povezavo do odjave, tako da se lahko odjavite kadarkoli.

Dobrodošli!
Bojan Straže

Kaj o Marketingu zmagovalcev menijo drugi?

Moram priznati, da sem se do sedaj največ o marketingu naučil iz vaših kratkih in zelo uporabnih nasvetov. Komaj čakam naslednjega. Bodite uspešni še naprej. Hvala vam za nenadomestljive nasvete.
Marjan Poš, Marketino d.o.o.

Vaš MZ mi je resnično spremenil način razmišljanja. Lažje se postavim v vlogo in razmišljanje kupca, v njegove želje in koristi, ki naj bi jih dobil od sodelovanja z mano. Hkrati pa sem morala podrobneje raziskati in izpostaviti svoje prednosti, o čemer doslej nisem tako podrobno razmišljala. Zdaj imam drugačno sliko.
Marjanca Čekada, Mary-art

Najlepša hvala za vaš fantastičen prispevek k večjemu znanju (in zavedanju potreb) na področju marketinga!
Katja H. Ramovš, HR Sistemi

Moram priznati, da še ne prejemam dolgo vaše pošte, a po vsem tem, kar ste objavili: “Kapo dol”, če koristim besede mojega soimenjaka. Res vam lahko samo čestitam.
Srečko Pisnik, Transing, Ljubljana

Marketing zmagovalcev, e-zin, ki vam lahko spremeni življenje.
(pre)zadovoljni naročnik Gregor Potočar, Euro Plus

Ob prijavi prejmete še brezplačno poročilo, s katerim boste bistveno povečali odziv na svoja prodajna besedila. Prijavni obrazec je zgoraj, ob sliki poročila.