Marketinška raziskovalka / analitik

Iščemo nekoga, ki koplje v globino.

Nekoga, ki si ustvari sliko o trgu posamezne panoge, analizira konkurenco na tem trgu in ga zanima, zakaj je tako, kot je. Nekoga, ki vidi neizkoriščene potenciale konkurentov in predvidi, po kateri poti se jih splača prehiteti.

Iščemo nekoga, ki zna ustvariti zgodbo znamke.

Nekoga, ki vidi znamko kot živo bitje. Ki ljubi zgodbe in jih zna kovati. Ki zna iz malega narediti veliko in iz enega produkta ustvariti celovit svet.

Iščemo nekoga, ki je sposoben vživljanja.

Nekoga, ki zna misliti kot kupec. Ki zna ustvariti osebnosti stranke (buyer persone), pa naj gre za katero koli panogo, podjetje, storitev ali izdelek. Ki zna določiti idealno stranko, ki bo od vseh najraje kupila in najraje priporočala.

Iščemo nekoga, ki grize kolena, dokler ne pride na vrh.

Raziskovanje je trdo delo. Je tuhtanje, učenje, preizkušanje, piljenje, popravljanje … vse do sladke zmage. Zmaga je naročnikovo občudovanje in pospešen nakup njegovih strank. Zmaga je občutek, da si naredil nekaj bolje kot včeraj. Takega iščemo.

Če si to ti …

… potem smo za skupaj. Dobrodošla, dobrodošel. Želimo te v svoji ekipi. Najprej za projektno sodelovanje, da se spoznamo, kasneje morda kaj trajnejšega. Izpolni spodnji obrazec in nam pošlji CV in opis dosedanjih projektov.