Interni prodajni treningi

Veliko slovenskih marketinških seminarjev in delavnic organizirajo teoretiki. To so ljudje, ki prebrane knjige predelajo v seminarje. Težava je v tem, da veliko teh knjig napišejo teoretiki, ki so se navdihovali po drugih knjigah teoretikov …

Vi pa niste teoretik.

Znanje o marketingu in prodaji je za vas življenjskega pomena. Nimate časa preizkušati najnovejših teoretičnih modelov. Potrebujete recepte, ki so preizkušeni na trgu in delujejo učinkoviteje kot vaši dosedanji. Recepte, ki lahko hitro prinesejo večjo prodajo, več strank in njihovo zvestobo.

Naša izobraževanja so recepti iz prakse.

Osnovna dejavnost Marketinga zmagovalcev je sistematizacija prodaje in priprava prodajnih orodij za podjetja, kot je vaše. Naši seminarji in delavnice so rezultat naših najuspešnejših projektov. A obstaja še ena, bistvena razlika do podobnih izobraževanj.

Večina seminarjev poživi udeležence, ki nato ne naredijo nič.

Zakaj ne naredijo nič? Ne zato, ker nimajo časa, čeprav ga nihče med nami nima dovolj. Preprosto zato, ker ne vedo, kako ravnokar pridobljeno “znanje” prenesti v prakso. Vsak lahko uporabi le, kar razume. In v preteklih desetletjih sem srečal nešteto tržnikov, ki poznajo kup tehnik, a jih ne uporabljajo. Ker jih ne razumejo.

Delavnice Marketinga zmagovalcev so strukturirane drugače.

Niso le stampedo novih idej po načelu “več je bolje”. Če bomo poskušali piti iz odprte gasilske cevi, bomo na koncu mokri, a še vedno žejni. Delavnice Marketinga zmagovalcev gradijo na le nekaj bistvenih strategijah in tehnikah, ki pa so razložene izjemno jasno in razumljivo.

Glede na vse delavnice, ki sem jih obiskal v zadnjih letih res veliko, lahko za vašo delavnico Kako napisati besedilo, ki prodaja, rečem samo VAAAUUUUU! Res sem veliko teh predlogov že slišal na delavnicah o marketingu, ampak na tako enostaven, praktičen, uporaben, jasen, strukturiran, odprt in pregleden način pa še vsekakor ne. Čestitke za vsebino in vaš nastop, ki vas uvršča v sam vrh predavateljev. Strokovnost in pripravljenost delite vse vaše znanje, kažeta na vašo veličino. HVALA in še se vidimo.
Robert Ašenberger, Hiša znanja

Vsak uporabi le to, kar razume.

In na delavnicah Marketinga zmagovalcev udeleženci razumejo tudi tisto, kar “poznajo” že leta, pa še nikoli niso uporabili. Zdaj to uporabijo. Do večje prodaje, več strank in njihove zvestobe lahko pridemo le z uporabo znanja, ne z njegovim nabiranjem.

Izobraževanja Marketinga zmagovalcev so najkrajša bližnjica do večje prodaje. Uporabite jih.

Kako lahko pomagamo vašim zaposlenim?

Pogovorimo se o vaši ekipi in o tem, katero znanje ji lahko pomaga.