Grafična oblikovalka / oblikovalec

Iščemo nekoga, ki ni le umetnik.

S svojim oblikovanjem znaš vzbuditi zaupanje do naročnika. Želiš zanetiti željo po sodelovanju z njim. Zmoreš vzbuditi občudovanje in spoštovanje do naročnika, ne le nekaj olepšati. Delaš za naročnika, ne zase. Želiš okrepiti znamko, ne svoj ego. Grafično oblikovanje je zate veščina, ne trenuten navdih.

Iščemo nekoga, ki zna oblikovati za branje.

Vse, kar počnemo v Marketingu zmagovalcev, ima vsebino. Vedno je zraven besedilo, ki pritegne, prepriča, gane, spravi v tek. Ima želeni vtis, smisel in predviden končni rezultat. Vedno uporabljamo prava in prepričljiva besedila, ne “Lorem ipsum”.

Iščemo nekoga, ki zna oblikovati zgodbo.

Vsaka znamka je zgodba, ki ima natančno določeno vsebino, določenega gledalca in natančno določen vtis na stranke. Ti ustvarjaš ta vtis. Več, ko ima znamka omejitev, bolj to podžiga tvojo ustvarjalnost. In bolj naročnik razume, da je v tebi našel partnerja.

Iščemo nekoga, ki je sposoben vživljanja.

Danes delaš za pekarno in tvoji izdelki dišijo. Jutri delaš za farmacijo in tvoji izdelki budijo upanje. Dan kasneje delaš za športno moštvo in tvoji izdelki pokajo od moči in energije. Če delaš za Mercedes, potem tvoji izdelki ne smejo dajati BMW vtisa. In obratno. Če prisegaš le na en slog – svoj slog – potem nismo za skupaj.

Iščemo nekoga, ki grize kolena, dokler ne pride na vrh.

Grafično oblikovanje je trdo delo. Je tuhtanje, učenje, preizkušanje, piljenje, popravljanje … vse do sladke zmage. Zmaga je naročnikovo občudovanje in pospešen nakup njegovih strank. Zmaga je to, da želi naročnik tudi naslednji projekt delati s tabo. Zmaga je občutek, da je tvoje delo danes boljše kot včeraj.

Iščemo nekoga, ki zna delati.

Obvladaš Photoshop, Illustrator in InDesign. Znaš grafično oblikovati za papir in splet. Ob lepem fontu se ti omehča srce. Veš, kako pripraviti datoteko za tisk in veš, kako je videti tiskarna od znotraj. Znaš predstaviti svojo idejo ekipi. Upaš si prositi za mnenje in za pomoč. Želiš si pomagati celi ekipi, da bo danes boljša, kot je bila včeraj.

Iščemo nekoga, ki si želi …

  • ustvarjati za ambiciozne naročnike in odlične znamke v vseh možnih panogah
  • se učiti in biti vedno boljši – ne le v oblikovanju, ampak tudi v razumevanju uporabnikov tvojega oblikovanja
  • delati znotraj pozitivne in motivirane ekipe.

Smo za skupaj?

Dobrodošla, dobrodošel. Najprej za projektno sodelovanje, ko se spoznamo, pa za redno delovno razmerje. Izpolni spodnji obrazec in nam pošlji CV in portfolio.