V čem je razlika?

Veliko slovenskih marketinških seminarjev in delavnic organizirajo teoretiki. To so ljudje, ki letno preberejo na desetine knjig in taiste informacije predelajo v seminarje. Težava je v tem, da veliko teh knjig napišejo teoretiki, ki so material za svoje knjige pridobili iz drugih knjig teoretikov …

Vi pa niste teoretik.

Znanje o marketingu in prodaji je za vas življenjskega pomena, ne pa večerno branje ob mrzlih zimskih dneh. V praksi, dan za dnem, se borite za vsako stranko, za njihovo zadovoljstvo in zvestobo. Nimate časa preizkušati najnovejših teoretičnih modelov.

Potrebujete recepte, ki so preizkušeni na trgu in delujejo učinkoviteje kot vaši dosedanji. Recepte, ki jih lahko uporabite takoj. In ki zelo hitro prinesejo večjo prodajo, več strank in njihovo zvestobo.

Naša izobraževanja so recepti iz prakse.

Osnovna dejavnost Marketinga zmagovalcev je priprava prodajnih orodij za podjetja, kot je vaše. Seminarji in delavnice Marketing zmagovalcev so rezultat naših najuspešnejših projektov. So izjemno jasni, praktični in razumljivi recepti, kako hitreje in ceneje pridobiti več strank, več prometa in več zvestobe.

A obstaja še ena, bistvena razlika do podobnih izobraževanj.

Večina seminarjev poživi udeležence, ki nato ne naredijo nič.

Zakaj ne naredijo nič? Ne zato, ker nimajo časa, čeprav ga nihče med nami nima dovolj. Preprosto zato, ker ne vedo, kako ravnokar pridobljeno “znanje” prenesti v prakso. Vsak lahko uporabi le, kar razume. In v preteklih desetletjih sem srečal nešteto tržnikov, ki poznajo kup tehnik, a jih ne uporabljajo. Ker jih ne razumejo.

Delavnice Marketinga zmagovalcev so strukturirane drugače.

Niso le stampedo novih idej po načelu “več je bolje”. Če bomo poskušali piti iz odprte gasilske cevi, bomo na koncu mokri, a še vedno žejni. Delavnice Marketinga zmagovalcev gradijo na le nekaj bistvenih strategijah in tehnikah, ki pa so razložene izjemno jasno in razumljivo.

Glede na vse delavnice, ki sem jih obiskal v zadnjih letih res veliko, lahko za vašo delavnico Kako napisati besedilo, ki prodaja, rečem samo VAAAUUUUU! Res sem veliko teh predlogov že slišal na delavnicah o marketingu, ampak na tako enostaven, praktičen, uporaben, jasen, strukturiran, odprt in pregleden način pa še vsekakor ne. Čestitke za vsebino in vaš nastop, ki vas uvršča v sam vrh predavateljev. Strokovnost in pripravljenost delite vse vaše znanje, kažeta na vašo veličino. HVALA in še se vidimo.
Robert Ašenberger, Hiša znanja

Vsak uporabi le to, kar razume.

In na delavnicah Marketinga zmagovalcev udeleženci razumejo tudi tisto, kar “poznajo” že leta, pa še nikoli niso uporabili. Zdaj to uporabijo. Do večje prodaje, več strank in njihove zvestobe lahko pridemo le z uporabo znanja, ne z njegovim nabiranjem.

Izobraževanja Marketinga zmagovalcev so najkrajša bližnjica do večje prodaje. Uporabite jih.

Pozanimajte se, katera znanja lahko pridobite v vašem podjetju.